LAITEHOIDOT 

 

UUTUUS!

X°Cryo™-huippukylmähoito

X°Cryo™-huippukylmähoito eli cryohoito on edistyksellinen hoito erilaisten ihosairauksien, nivelongelmien ja kiputilojen hoitoon. 

Hoito perustuu siihen, että lämpötilaa laskiessa iholla saadaan aikaan termoshokki, joka aktivoi elimistön omat tominnot. Aivojen aktivoidessa kehon puolustusjärjestelmän, elimistöön vapautuu hormoneja, jotka mm. lievittävät kipua. Muita hyötyjä ovat mm. kollageenin tuotannon lisääntyminen, neste- ja verenkierron lisääntyminen, turvotuksen vähentyminen sekä kuona-aineiden poistuminen. Hoito nopeuttaa urheiluvammoista ja leikkauksista palautumista ja lisäksi se parantaa nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

X°Cryo ™-maskin voi yhdistää mihin tahansa hoitoon ja samalla voidaan hoitaa myös muita kehon osia. Lisäksi laitteessa on erillisiä hoitopäitä, joilla voidaan hoitaa kasvoja tai kehoa paikallisesti. Tällä hoitomuodolla voidaan hoitaa lähes koko kehoa mm. ranteet, lonkat, polvet, olkapäät jne.  Loistavia tuloksia on saatu mm. päänsärkyyn ja migreeniin, tulehduksiin, leikkauksista palautumiseen, urheilusuorituksesta ja -vammoista palautumiseen ja jopa unettomuuteen. Hoito on erittäin nopeaa, vain muutaman minuutin eikä toipumisaikaa tarvita

X°Cryo ™-kasvonaamion teho perustuu kylmän lisäksi siniseen LED-valoon, joka tehokkaasti rauhoittaa, puhdistaa ja desinfioi bakteereja iholta. Hoito rauhoittaa aknea, ruusufinniä tai muuten näppyläistä ihoa. Hoito parantaa silmin nähden ihon väriä ja lisää kollageenin tuotantoa, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja tasaisempi

 

Timanttihionta

Kuorii tehokkaasti ihon pintaa

Timanttihionta perustuu alipaineseen eli imuun, joka yhdessä timanttihiontapäiden kanssa kuorii tehokkaasti ihon pintaa. Imuneste- ja verenkierto vilkastuvat samalla kun ihon pinnasta poistuu kuollut ihosolukko. Hoito tasoittaa juonteita, aknearpia ja pienentää ihohuokosia sekä parantaa ihon väriä. Hoito vaalentaa pigmenttiläiskiä ja parantaa ihon toimintoja. Iho säilyttää pitkään hehkun hoidon jälkeen.

Hoito voidaan tehdä yksistään tai yhdistää muihin kasvohoitoihin. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 5-10 kertaa.

 

Sonoscrub ultraäänipuhdistus

Tehokas puhdistus ihon epäpuhtauksille

Sonoscrub ultraäänipuhdistus on kivuton puhdistusmenetelmä. Värähtelevä hoitopää yhdessä erikoisnesteen kanssa nostattavat epäpuhtaudet ja talin ihohuokosista. Kuolleet solut liukenevat ihon pinnasta ja ihosta tulee tasainen ja pehmeä. Hoito sopii myös aikuiselle iholle ja usein juonteetkin häivyttyvät kun juonteen pohjasta saadaan ”harmaus” pois. Lisäksi hoidon yhteydessä imeytetään hoitoseerumi ultra-äänen avulla ihoon.

 

Dermapen3-mikroneulaus

Mikroneulauksessa ihoon tehdään kanavia, eli pieniä reikiä laitteella, jossa käytetään 12-neulaista hoitopäätä. Neulaus aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja samalla ihoon saadaan kuljetettua puhtaita ravintoaineita. 

Mikroneulauksessa ihoon tehdään kanavia, eli pieniä reikiä laitteella, jossa käytetään 12-neulaista hoitopäätä. Neulaus aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja samalla ihoon saadaan kuljetettua puhtaita ravintoaineita. Dermapen tekee kanavat ihoon kohtisuoraan, jolloin vältytään negatiivisilta vaikutuksilta ihoon. Vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa. Neulat ovat kertakäyttöiset eli täysin steriilit. Neulan syvyyttä säätämällä saadaan kuhunkin hoitoalueeseen oikeanlainen syvyys ja haluttu hoitotulos. Hoitoon voidaan yhdistää hapotus. Tässä hoidossa todellakin näkyy hoitotulos!

Neulaus aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoitokohteet:
  • rypyt, juonteet ja muut ikääntymisen merkit

  • ihon kiinteytys ja elvytys

  • laajentuneet ja suuret ihohuokoset

  • arvet (akne, raskaus, kirurgiset tai paloarvet)

  • ihon värin parantaminen

 

RF-Cryo radiofrekvenssihoito

RF toimii tehokkaasti silmänympärysalueelle ja silmäpusseille. Lisäksi hoito toimii tehokkaasti nasolabiaalipoimuihin, hamsteripusseihin, huuliryppyihin, kaulan ja leuan alueen kiinteytykseen.

Radiofrekvenssihoidossa hyödynnetään erittäin tehokasta radiotaajuus energiaa, joka johdetaan kivuttomasti ihon eri kerroksiin.

Tämä nykyaikainen radiotaajuus lämmittää kudoksen ja ihon eri kerrokset, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy, solukalvojen läpäisevyys lisääntyy ja entsyymitoiminta sekä verenkierto lisääntyvät. Kuona-aineet poistuvat kudoksesta ja tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. Iho "kutistuu" ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Rf-hoito on turvallista ja kivutonta. Hoito tuntuu lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoidon etuna on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla 3-8 kerran sarjana, 1-2 hoitoa per vko.

 

HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

 

Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.

Näkyviä tuloksia ikääntymisen merkkeihin, suurentuneisiin ja epäpuhtaisiin ihohuokosiin, ihon värihäiriöihin sekä akneen.

HydraFacial™in poikkeuksellinen tehokkuus perustuu sen erityisiin seerumeihin, joita käytetään merkin patentoiduilla, spiraalimaisilla hoitopäillä, joista sekä syötetään iholle puhdistavia ja hoitavia ainesosia, että imetään iholta pois epäpuhtauksia. Hoidolla saadaan näkyviä tuloksia juonteisiin ja ryppyihin, suurentuneisiin ja epäpuhtaisiin ihohuokosiin, ihon värihäiriöihin sekä akneen.

HydraFacial™ -teknologian patentoiduissa HydroPeel™   -hoitopäissä on spiraalimainen rakenne, jonka ansiosta seerumit   vaikuttavat iholla pidempään samanaikaisesti, kun hoitopäät kuorivat   ihon eri kerroksia. Hoito tuntuu viileältä ja miellyttävältä sekä jättää   ihon puhtaaksi, tasaiseksi, kosteutetuksi ja kuultavaksi. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa, vaan asiakas voi jatkaa normaalisti arkeaan hoidon jälkeen ja myös meikkiä voi käyttää välittömästi.

Perinteisiin, aggressiivisempiin hoitomuotoihin, kuten happokuorintoihin ja mikrohiontaan verrattuna HydraFacial™  -teknologia on, paitsi tehokkaampi, mutta ei myöskään aiheuta ihon ärsytystä tai vaadi toipumisaikaa. Hoitoon voidaan kuitenkin helposti yhdistää myös puhdistavien happojen käyttöä. Glykooli- ja salisyylihappojen yhdistämisellä HydraFacial™in fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna HydraFacial™in happokuorintatoiminnon käyttäminen ei vaadi toipumisaikaa tai iho toipuu niihin verrattuna erittäin nopeasti.  Hoito soveltuu kaikentyyppiselle iholle: ohuelle ja herkälle iholle, ikääntyvälle iholle sekä rasvaiselle iholle.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! www.hydrafacial.fi