top of page

LAITEHOIDOT

UUTUUS!

Dp Dermaceuticals L.E.D.-naamio

Led-valoterapia
Sopii kaikille ihotyypeille, kuten kuivalle iholle, ikääntyneelle iholle, rasvaiselle iholle, herkälle iholle, epäpuhtaalle iholle sekä auringon vaurioittamalle iholle.
Led valoterapia
 • vähentää punoitusta

 • häivyttää juonteita ja ryppyjä

 • tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä

 • vähentää pigmenttiläiskiä

 • parantaa solujen ravinnon saantia

 • pienentää huokosia

 • parantaa kosteutta

Led-naamio, led-valoterapia kaikille ihotyypeille

X°Cryo™-huippukylmähoito

* X°Cryo™

X°Cryo™-huippukylmähoito eli cryohoito on edistyksellinen hoito erilaisten ihosairauksien, nivelongelmien ja kiputilojen hoitoon. 

Hoito perustuu siihen, että lämpötilaa laskiessa iholla saadaan aikaan termoshokki, joka aktivoi elimistön omat tominnot. Aivojen aktivoidessa kehon puolustusjärjestelmän, elimistöön vapautuu hormoneja, jotka mm. lievittävät kipua. Muita hyötyjä ovat mm. kollageenin tuotannon lisääntyminen, neste- ja verenkierron lisääntyminen, turvotuksen vähentyminen sekä kuona-aineiden poistuminen. Hoito nopeuttaa urheiluvammoista ja leikkauksista palautumista ja lisäksi se parantaa nivelten liikkuvuutta ja elastisuutta.

X°Cryo ™-maskin voi yhdistää mihin tahansa hoitoon ja samalla voidaan hoitaa myös muita kehon osia. Lisäksi laitteessa on erillisiä hoitopäitä, joilla voidaan hoitaa kasvoja tai kehoa paikallisesti. Tällä hoitomuodolla voidaan hoitaa lähes koko kehoa mm. ranteet, lonkat, polvet, olkapäät jne.  Loistavia tuloksia on saatu mm. päänsärkyyn ja migreeniin, tulehduksiin, leikkauksista palautumiseen, urheilusuorituksesta ja -vammoista palautumiseen ja jopa unettomuuteen. Hoito on erittäin nopeaa, vain muutaman minuutin eikä toipumisaikaa tarvita

X°Cryo ™-kasvonaamion teho perustuu kylmän lisäksi siniseen LED-valoon, joka tehokkaasti rauhoittaa, puhdistaa ja desinfioi bakteereja iholta. Hoito rauhoittaa aknea, ruusufinniä tai muuten näppyläistä ihoa. Hoito parantaa silmin nähden ihon väriä ja lisää kollageenin tuotantoa, jolloin ihosta tulee kimmoisampi ja tasaisempi

Timanttihionta

Timanttihionta

Kuorii tehokkaasti ihon pintaa

Timanttihionta perustuu alipaineseen eli imuun, joka yhdessä timanttihiontapäiden kanssa kuorii tehokkaasti ihon pintaa. Imuneste- ja verenkierto vilkastuvat samalla kun ihon pinnasta poistuu kuollut ihosolukko. Hoito tasoittaa juonteita, aknearpia ja pienentää ihohuokosia sekä parantaa ihon väriä. Hoito vaalentaa pigmenttiläiskiä ja parantaa ihon toimintoja. Iho säilyttää pitkään hehkun hoidon jälkeen.

Hoito voidaan tehdä yksistään tai yhdistää muihin kasvohoitoihin. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 5-10 kertaa.

Sonosrub ultraäänipuhdistus

Sonoscrub ultraäänipuhdistus

Tehokas puhdistus ihon epäpuhtauksille

Sonoscrub ultraäänipuhdistus on kivuton puhdistusmenetelmä. Värähtelevä hoitopää yhdessä erikoisnesteen kanssa nostattavat epäpuhtaudet ja talin ihohuokosista. Kuolleet solut liukenevat ihon pinnasta ja ihosta tulee tasainen ja pehmeä. Hoito sopii myös aikuiselle iholle ja usein juonteetkin häivyttyvät kun juonteen pohjasta saadaan ”harmaus” pois. Lisäksi hoidon yhteydessä imeytetään hoitoseerumi ultra-äänen avulla ihoon.

Dermapen4 -mikroneulaus

Dermapen4-mikroneulaus

dermapen4 mikroneulaus kauneuspiste maria.jpg

Dermapen4, uusi vallankumouksellinen mikroneulauslaite , uusilla ominaisuuksilla!

Mikroneulauksessa ihoon tehdään pieniä kanavia Dermapen4 laitteella, jossa käytetään patentoituja 16-neulaisia neulapatruunoita. 

Erittäin tehokas ja ihoa uudistava medikaalinen hoito!

Dermapen4  hoidossa käytetään patentoituja pieniä mikroneuloja, joilla saadaan aikaan ihoon  pieniä kanavia ja aktivoitua ihon omia luonnollisia toimintoja. Mikroverenkierto aktivoituu,kollageenin ja elastiinin tuotanto lisääntyy ja hoitoon kehitetyt, puhtaat seerumit saadaan kuljetettua syvemmälle ihoon. Hoidon jälkeen iho alkaa korjata itseään ja tuloksena on huomattavasti rypyttömämpi, pehmeämpi ja kuulaamman värinen iho.

Hoidon jälkeen iho punoittaa hieman ja voi tuntua hieman kuumottavalta ja on tärkeää olla hikoilematta 48h. Muutaman päivän jälkeen saattaa esiintyä ihossa hilseilyä, joka on merkki, että iho alkaa uudistumaan.

Millaiselle iholle hoito sopii:

*rypyt ja juonteet

*auringon vaurioittama iho

*arvet (aknearvet, venymäarvet, leikkaus arvet)

*pigmenttiläiskät

*suurihuokoinen, epäpuhdas ja tukkoinen iho

*couperosa ja rosacea (ruusufinni)

*naisille ja miehille

Hoitoa ei suositella, jos olet raskaana tai ihossa on aktiivinen akne, rosacea tai herpes. 

Dermapen4 mikroneulaus aktivoi ihon kollageenin ja alstiinin tuotantoa.

Dermapen4 mikroneulaus aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa.

Hoitokohteet:
 • rypyt, juonteet ja muut ikääntymisen merkit

 • ihon kiinteytys ja elvytys

 • laajentuneet ja suuret ihohuokoset

 • arvet (akne, raskaus, kirurgiset tai paloarvet)

 • ihon värin parantaminen

 • pigmenttiläiskät

 • rosacea

RF-Cryo radiofrekvenssihoito

RF-Cryo radiofrekvenssihoito

RF toimii tehokkaasti silmänympärysalueelle ja silmäpusseille. Lisäksi hoito toimii tehokkaasti nasolabiaalipoimuihin, hamsteripusseihin, huuliryppyihin, kaulan ja leuan alueen kiinteytykseen.

Radiofrekvenssihoidossa hyödynnetään erittäin tehokasta radiotaajuus energiaa, joka johdetaan kivuttomasti ihon eri kerroksiin.

Tämä nykyaikainen radiotaajuus lämmittää kudoksen ja ihon eri kerrokset, jolloin kollageenin muodostus lisääntyy, solukalvojen läpäisevyys lisääntyy ja entsyymitoiminta sekä verenkierto lisääntyvät. Kuona-aineet poistuvat kudoksesta ja tuloksena on tasaisempi ja kiinteämpi iho. Iho "kutistuu" ja pienet rypyt ja juonteet häviävät.

Rf-hoito on turvallista ja kivutonta. Hoito tuntuu lämpönä iholla. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Hoidon etuna on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Paras tulos saavutetaan sarjahoidolla 3-8 kerran sarjana, 1-2 hoitoa per vko.

HydraFacial™

HydraFacial

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.

 

Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo toisena vuonna peräkkäin.

Hydrafacial ikääntymisen merkkeihin.

Näkyviä tuloksia ikääntymisen merkkeihin, suurentuneisiin ja epäpuhtaisiin ihohuokosiin, ihon värihäiriöihin sekä akneen.

HydraFacial™in poikkeuksellinen tehokkuus perustuu sen erityisiin seerumeihin, joita käytetään merkin patentoiduilla, spiraalimaisilla hoitopäillä, joista sekä syötetään iholle puhdistavia ja hoitavia ainesosia, että imetään iholta pois epäpuhtauksia. Hoidolla saadaan näkyviä tuloksia juonteisiin ja ryppyihin, suurentuneisiin ja epäpuhtaisiin ihohuokosiin, ihon värihäiriöihin sekä akneen.

HydraFacial™ -teknologian patentoiduissa HydroPeel™   -hoitopäissä on spiraalimainen rakenne, jonka ansiosta seerumit   vaikuttavat iholla pidempään samanaikaisesti, kun hoitopäät kuorivat   ihon eri kerroksia. Hoito tuntuu viileältä ja miellyttävältä sekä jättää   ihon puhtaaksi, tasaiseksi, kosteutetuksi ja kuultavaksi. Hoito on täysin kivuton eikä vaadi toipumisaikaa, vaan asiakas voi jatkaa normaalisti arkeaan hoidon jälkeen ja myös meikkiä voi käyttää välittömästi.

Perinteisiin, aggressiivisempiin hoitomuotoihin, kuten happokuorintoihin ja mikrohiontaan verrattuna HydraFacial™  -teknologia on, paitsi tehokkaampi, mutta ei myöskään aiheuta ihon ärsytystä tai vaadi toipumisaikaa. Hoitoon voidaan kuitenkin helposti yhdistää myös puhdistavien happojen käyttöä. Glykooli- ja salisyylihappojen yhdistämisellä HydraFacial™in fyysisiin kuorintaominaisuuksiin saadaan erittäin hyviä tuloksia. Perinteisiin happokuorintoihin verrattuna HydraFacial™in happokuorintatoiminnon käyttäminen ei vaadi toipumisaikaa tai iho toipuu niihin verrattuna erittäin nopeasti.  Hoito soveltuu kaikentyyppiselle iholle: ohuelle ja herkälle iholle, ikääntyvälle iholle sekä rasvaiselle iholle.

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! www.hydrafacial.fi

bottom of page