MUUT HOIDOT 

YUMILashes-ripsien kestotaivutus on menetelmä, jolla saadaan omat luonnolliset ripset kaartumaan kauniisti, jolloin ne näyttävät kauniimmilta ja pidemmiltä. Kestotaivutuksessa käytetään erityisiä silikonityynyjä joiden avulla ripset saadaan kaartumaan tyvestä alkaen ylöspäin. Jopa räystäsmäiset, alaspäin taipuvat ripset saavat kauniin muodon. Tämä on todellinen vaihtoehto ripsien pidennyksille!

Kestotaivutus kestää n.8 vkoa, riippuen ripsen rakenteesta ja tämän jälkeen hoito voidaan uusia. Kestotaivutus sisältää myös ripsien värjäyksen.

YUMILashes

Meikkauksissa käytän sekä Jane Iredale-mineraalimeikkisarjaa että BOHO-meikkisarjaa.

Teen niin juhlameikit, häämeikit kuin vanhojentanssimeikit.

Meikit

Käytössämme Jane Iredale kosmetiikkatuotteet.
 
 
Muistathan olla ajoissa liikenteessä ennen juhlapäivää!

Sokerointi on hellävarainen karvanpoistomenetelmä, jossa karva poistetaan juurineen erityisen sokerimassan avulla. Sokeroinnin jälkeen iho on silkin pehmeä ja uusi karva kasvaa pehmeästi eli varsinaista sänkeä ei tule.

 

Hoito on 100% hygieenistä ja sokeroinnilla voidaan poistaa karvoja mistä tahansa kehon alueelta. Sokeroinnilla voidaan poistaa jopa 2-3mm karvaa.

 

Hoidon jälkeen tulee välttää kuorintaa 24h ajan, mutta sen jälkeen se on suositeltavaa silloin tällöin hoitojen välillä. Myös voimakasta hikoilua tulee välttää 24h ajan.

Sokerointi

Intialainenpäähieronta on 45min. kestävä rentouttava hieronta, jossa käsitellään yläselkä, hartiat, niska ja päänahka.

 

Hieronta auttaa laukaisemaan jännityksiä lihaksisssa ja päänahassa. Hoito tehdään istualtaan.

Intialainen päähieronta