top of page
Maria Muhonen, SKY -cidesco kosmetologi
cidescologo.png
sky-logo.png

Maria Muhonen

SKY - cidesco kosmetologi

Uudet hoitomuodot ja tyytyväiset asakkaat inspiroivat kehittämään palveluitani entistä tehokkaammiksi.

Jo nuorena tyttönä lukion jälkeen tiesin haluavani työskennellä kauneuden parissa. Haaveissa siinsi parturi-kampaajan ammatti, mutta kohtalo päätti toisin ja kiinnostus kosmetologin ammattiin vei mennessään.

Olen valmistunut kosmetologiksi 1999 ja työskennellyt kahdessa eri hoitolassa sekä Helsingissä että Hyvinkäällä, ennen oman hoitolan perustamista. Yrittäjänä olen ollut vuodesta 2007.

Minulle tärkeää työssäni on, että saan työskennellä ihmisten parissa ja tehdä hyvää. Rakastan tehdä vaihtelevia töitä ja kouluttaudun säännöllisesti. Mottoni onkin, että tässä työssä ei ole koskaan valmis! Kauneudenhoitolalle tulee jatkuvasti sekä uusia hoitoja että laitteita, ja jos koen jonkin erityisen kiinnostavaksi tai tehokkaaksi, niin haluan sen hoitovalikoimaan. 

 

Ala onkin mennyt viime vuosina medikaalisempaan suuntaan eli entistä tehokkaampia kauneushoitoja on tullut markkinoille. Erityisesti laitehoidot ja erikoiskasvohoidot ovat erittäin kysyttyjä ja itseänikin inspiroivat aina uudet tuulet.

Haluan tehdä työni aina parhaalla mahdolllisella tavalla ja usein kuulenkin, että ”koskaan ei ole näin perusteellisesti putsattu” tai ”olipa taivaallinen hieronta”.

 

Vapaa-aikaani vietän todennäköisimmin joko kuntosalilla rehkien, koripallokentän laidalla kannustaen tai mökkeillen.

Minulle tärkeää työssäni on,

että saan työskennellä ihmisten parissa ja tehdä hyvää. Rakastan tehdä vaihtelevia töitä ja kouluttaudun säännöllisesti.

 

Mottoni onkin, että tässä työssä ei ole koskaan valmis!

bottom of page