ERIKOISKASVOHOIDOT 

 

UUTUUS!

MicroGold-mikrokanavointi

Todellinen Glow-efekti kasvoille
MicroGold -hoidoilla hehkua kasvoille.

MicroGold-mikrokanavointi on mesoterapiahoito, jossa meso-cocktail seerumeita viedään ihoon kertakäyttöisellä erikoisleimasimella. Erityisseerumit eli meso-coctailit on steriloitu 3 kertaa mikrosuodattamalla, näin varmistetaan puhtaat ja steriilit tuotteet ja paras mahdollinen laatu. Meso-coctailit sisältävät mm. peptidejä, kasvutekijöitä, hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja.

MicroGold laitteessa on 20 ohutta titaanista neulaa ja ne on päällystetty 24 karaatin kullalla. Ihoon tehtävien mikrokanavien avulla saadaan meso-cocktail seerumit halutuun paikkaan ja syvyyteen. Valitsemalla oikea meso-cocktail ja leimasimen neulojen pituus, saadaan juuri sinun ihollesi räätälöity hoito.

Sileä, pehmeä, hehkuva iho
  • Tällä hoitomuodolla voidaan hoitaa mm. ikääntymisen merkkejä, juonteita ja ryppyjä, arpia, pigmenttihäiriöitä ja laajentuneita ihohuokosia.

  • Hoito kosteuttaa ja antaa täyteläisyyttä iholle, rauhoittaa talintuotantoa, aknea ja ruusufinniä sekä pienentää huokosia. Iho saa todellisen hehkun- Glow-effectin. Hoidon jälkeen iho on tasainen, sileä ja pehmeä.

  • Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula ja lisäksi tai erikseen voidaan tehdä erillinen silmänympäryshoito tai huultenympäryshoito.

  • Hoito on täysin turvallinen, kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Hikoilua ja meikkaamista tulisi välttää 24h hoidon jälkeen.

 

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat aknea, tulehduksia, sekä parantavat ihon kiinteyttä , elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Carboksi-hoitoa voidaan tehostaa ihon mikroneulauksella, jolloin se tehostaa hiilidioksiidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Hoitoon voidaan lisätä myös tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä.

Carboksi-terapia aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa aknea ja tulehduksia
Carboksi-terapia aktivoi aineenvaihduntaa.