top of page

ERIKOISKASVOHOIDOT

PRX-T33

PRX-T33, neulaton biorevitalisaatio

LOGO-PRX-T33-violetti.png
Uuden sukupolven anti-age -hoito

PRX-T33 on uuden sukupolven “Art of Anti-aging” -menetelmä, joka vastaa asiakkaiden tarpeisiin saada tehokasta ja tulosorientoitunutta anti-age-hoitoa − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja.

PRX-T33 kuva 700x700.jpg

PRX-T33:n uniikki, kansainvälisesti patentoitu koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa ja syväkosteuttaa ihoa palauttaen ihon nuorekkuuden. Sen teho perustuu trikloorietikkahapon (TCA) korkeaan pitoisuuden, vetyperoksidin (H2O2) ja Kojic-hapon ainutlaatuiseen yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset vain dermiksessä, jolloin ihon pintakerros säilyy vaurioitumattomana. Tämän vuoksi hoito ei aiheuta “frostingia” tai muita ikäviä sivuvaikutuksia ihossa. PRX-T33 hoitoa voidaan tehdä ympäri vuoden, sillä se ei herkistä ihoa auringonvalolle. Hoito ei myöskään vaadi samanlaista toipumisaikaa kuin useimmat vahvemmat hoidot. Tulokset ovat sekä välittömästi nähtävissä että pitkäkestoisesti vaikuttavia.

PRX-T33 on myös erinomainen “esihoito” muille esteettisen lääketieteen hoidoille, kuten meso-terapialle, täyteainepistoksille, langoitukselle, plasmahoidoille, mikroneulaukselle, jne. PRX-T33 toimii hyvin vaihtoehtoisten hoitomenetelmien kanssa tehostaen näiden menetelmien vaikutuksia ihossa verrattuna siihen, mihin tuloksiin hoidot yksistään pääsisivät.

Välittömät tulokset, ilman neuloja ja sivuvaikutuksia
  • Hoitomenetelmä on Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen.

  • PRX-T33 on rekisteröity tavaramerkki osana WiQo Med brändiä, jota valmistaa italialainen yritys GPQ.

  • Hoidossa iho puhdistetaan ja iho pyyhitään Wiqomed P solution nesteellä, joka valmistelee ihon ja sen pH:n PRX-T33 hoidolle. Sen jälkeen levitetään PRX-T33-hoitoliuos, joka imeytetään ihoon erityisellä painelutekniikalla. Tämän jälkeen ihon pinta puhdistetaan vedellä ja lopuksi levitetään hoitovoide.

  • Hoitoa suositellaan 3-6 kerran sarjana ja ensimmäinen hoitokerta sisältää kotihoitotuotteet. Hoito tehdään 7-10 vuorokauden välein.

Face-outline-(A)-BEFORE.jpg
ennen
Face-outline-(A)-AFTER-(6-sessions-PRX-T33+WiQo-active-skin-program).jpg
jälkeen
MicroGold

MicroGold-mikrokanavointi

Todellinen Glow-efekti kasvoille
MicroGold -hoidoilla hehkua kasvoille.

MicroGold-mikrokanavointi on mesoterapiahoito, jossa meso-cocktail seerumeita viedään ihoon kertakäyttöisellä erikoisleimasimella. Erityisseerumit eli meso-coctailit on steriloitu 3 kertaa mikrosuodattamalla, näin varmistetaan puhtaat ja steriilit tuotteet ja paras mahdollinen laatu. Meso-coctailit sisältävät mm. peptidejä, kasvutekijöitä, hyaluronihappoa, vitamiineja ja aminohappoja.

MicroGold laitteessa on 20 ohutta titaanista neulaa ja ne on päällystetty 24 karaatin kullalla. Ihoon tehtävien mikrokanavien avulla saadaan meso-cocktail seerumit halutuun paikkaan ja syvyyteen. Valitsemalla oikea meso-cocktail ja leimasimen neulojen pituus, saadaan juuri sinun ihollesi räätälöity hoito.

Sileä, pehmeä, hehkuva iho
  • Tällä hoitomuodolla voidaan hoitaa mm. ikääntymisen merkkejä, juonteita ja ryppyjä, arpia, pigmenttihäiriöitä ja laajentuneita ihohuokosia.

  • Hoito kosteuttaa ja antaa täyteläisyyttä iholle, rauhoittaa talintuotantoa, aknea ja ruusufinniä sekä pienentää huokosia. Iho saa todellisen hehkun- Glow-effectin. Hoidon jälkeen iho on tasainen, sileä ja pehmeä.

  • Hoidossa käsitellään kasvot ja kaula ja lisäksi tai erikseen voidaan tehdä erillinen silmänympäryshoito tai huultenympäryshoito.

  • Hoito on täysin turvallinen, kivuton eikä vaadi toipumisaikaa. Hikoilua ja meikkaamista tulisi välttää 24h hoidon jälkeen.

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia

Carboksi-terapia on täysin luonnonmukainen ja turvallinen, ilman laitteita suoritettava hoito, jossa hiilidioksidin muodostama kaasu imeytyy ihoon. Kaasujen kuplinta tuntuu syvällä ihossa. Tehohoidon tulokset näkyvät iholla jo yhden hoitokerran jälkeen.

Carboksi-terapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, laajentaa verisuonia, poistaa kuona-aineita ja edistää proteiinisynteesiä. Nämä reaktiot poistavat aknea, tulehduksia, sekä parantavat ihon kiinteyttä , elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa.

Carboksi-hoitoa voidaan tehostaa ihon mikroneulauksella, jolloin se tehostaa hiilidioksiidin imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Hoitoon voidaan lisätä myös tuoretta C-vitamiinia ja hyaluronihappoa jotka syväkosteuttavat ihoa sekä edesauttavat kollageenisynteesiä ja kirkastavat ihon väriä.

Carboksi-terapia aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa aknea ja tulehduksia
Carboksi-terapia aktivoi aineenvaihduntaa.
bottom of page