KASVOHOIDOT 

 

Exuviance

Terveempi, kauniimpi ja tasaisempi iho

Exuviance on ihotautilääkäreiden kehittämä ihonhoitosarja, joka sisältää tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita.

Yhtiön perustajat tohtori Eugene Van Scott ja tohtori Ruey Yu perustivat yhtiön vuonna 1988 ja he ovat tehneet uraauurtavaa tutkimustyötä kehittääkseen uusia tuotekoostumuksia. Exuviance on erityisen tunnettu AHA- ja PHA-hapoista sekä laktobionisesta haposta. Heillä on yli 120 patenttia ja tutkimustuloksia on julkaistu useissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Exuviancen tuotteet ovat lääketieteellisesti kehitettyjä ja uusia tekniikoita kehitetään jatkuvasti. Exuviance sopii kaikille ihotyypeille on ongelmana sitten kuiva, herkkä, akneen tai ruusufinniin taipuvainen iho tai juonteista tai pigmenttimuutoksista kärsivä iho.

Exuviancen hapot kuorivat hellävaraisesti ja stimuloivat solujen uudistumista. Tuloksena on terveempi, kauniimpi ja tasaisempi iho.

Medik8

 

Tehokkaat Medik8 -tuotteet sopivat myös herkälle iholle

Medik8 on kansainvälisesti palkittu sarja, jonka ovat kehittäneet biokemistit ja farmakologit. Tuotteet ovat äärimmäisen tehokkaita ja kaikki tulokset ovat tieteellisesti todistettuja.

 

Tuotteet ja hoidot on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, akneen, punoittavalle iholle, kuivalle iholle sekä pigmenttimuutoksiin.

Medik8 perustuu tieteellisesti tutkittuihin aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, AHA- ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöihin ja aurinkosuojan käyttöön. Ainesosat ovat ihoystävällisiä ja sopivat herkemmällekin iholle ja ne valmistetaan pienissä erissä, jolloin saadaan tuotteisiin korkea laatu. Lisäksi valmistuksessa ja pakkauksissa on otettu huomioon luontoystävällisyys. 

 

Jotta tuotteista ollaan saatu mahdollisimman tehokkaita, on tuotteisiin valittu hyvin imeytyvät aktiiviaineet. Tällöin saadaan ammatimaiset tehot ja stabiilit koostumukset ja tuloksista silminnähtävät.

Kauneuspiste Maria

Turuntie 4, 03600 Karkkila

Puh. (09) 568 0997

maria@kauneuspistemaria.fi

Kauneuspiste Maria Karkkilassa

TERVETULOA RENTOUTUMAAN

© 2020 Kauneuspiste Maria

  • Instagram
  • Facebook